• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 02 981 2727
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. до 22:30ч.

Блог

Ян
12

НОВО ОТ МАММА МИА: пицария "Иван Шишман" 39 със стая за игра на бридж

Който играе, печели! 

За любителите на играта бридж, екипът на Мамма миа създаде специална стая, в която всички, които обичат или желаят да се научат на тази игра могат на спокойствие, извън централния салон за посетители, да изиграят своята партия бридж с приятели. 

Какво е бридж? 

Бридж е забавна и предизвикателна игра с карти, която е предназначена за играчи на всички възрасти. Една партия се играе от четирима, като единия е вашия партньор и трябва да си съдействате. Още от старта, започват да наддават, играят по двойки двама по двама, като обикновено се кръщават - Север-Юг и Изток-Запад, тъй като партньорите в играта са двама срещуположно стоящи играчи. 

Така че грайбвайте картите, ако нямате такива - ние имаме. осигурихме за вас и маса за бридж, която допълнително ще ви потопи в обстановката. 

Новото бридж място в града

Стаята предлага уют и уединение, предназначена специално за играчите, които на спокойствие да се отдадат на играта си. И ако си кажете "Да, но какво е игра и победители без тост?" Е, ние ще ви отговорим - с пура в ръка и хубаво уиски нещата наистина са по-добри!

Сметнахме, че 10 места в това помещение са напълно достатъчни за създаване на приятна атмосфера, а избора за музика е от вас. 

Тук, разполагате със собствен персонал, който да обслужва вас и компанията ви. 

И не забравяйте... вкусната храна е от нас, а печелившата игра от вас ;)

Очакваме ви! 

Мамма Миа екип