• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 02 981 2727
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Доставка

Телефон за доставка   0878 01 33 44 и 02 981 2727

ПРИ ПОРЪЧКА НАД 25лв., ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНО БУТИЛКА КОКА-КОЛА 1.250мл.

 

Работно време

от понеделник до събота 11: 00-22: 30

неделя от 12: 00-22: 30
 

Пицария Мама Миа извършва доставки в град София в следните Райони:

Всяка една доставка се заплаща на цена 1.90лв и важи за всички райони в които доставяме

 

Доставка на храна София

 

Защо услугата „Доставка на храна“ набира все по-голяма популярност в София?

доставка на храна софия 1
Доставка на храна софия - Качество и вкус

През последните години услугата „Доставка на храна“ става все по-често срещана и предпочитана от масовия потребител в София. В своята същност тя се състои от приготвянето на храна по поръчка и нейната доставка до дома, офиса или друг посочен от клиента адрес. Какви са причините за цялостния успех на този тип услуги в София? Успехът на доставката на храна в София е свързан най-вече с характеристиките на нашата столица и особеностите в живота и ежедневието на хората, обитаващи територията й. Ето няколко основни фактора, благоприятстващи развитието на доставката на храна в София:

  1. Доставка на храна в София: Достатъчно голям пазар – едва ли има нужда да казваме, че София е не само столицата, но и най-големият град в България. Според скорошни данни нейното население вече приближава 1 300 000 души. Това значи, че е налице доста голям пазар, подходящ за развитието на различни услуги. Сред въпросните услуги е и доставката на храна, която е пряко зависима от броя на населението в съответното населено място. Няма как в един малък град или село фирми, занимаващи се с подобна дейност, да имат успех. В София обаче пазарът позволява не само развитието на отделни бизнеси, свързани с доставката на храна, но и наличието на конкуренция, която дава възможност на клиента да избере наистина най-добрата опция за своите нужди и изисквания.
  2. Доставка на храна в София:Преобладават работещите хора – значителна част от новите жители на София идват тук в търсене на по-добра работа и възможности за кариерно развитие. Те определено не разполагат с много свободно време, което да могат да си позволят да прекарват в кухнята. Поради тази причина предпочитат да заложат на доставката на храна за вкъщи. Доставка на храна се извършва и до множество фирмени офиси в София. Когато сте затрупани от професионални ангажименти и няма как да излезете извън офиса си в София, просто си поръчайте доставка на храна на място.
  3. Доставка на храна в София:Студентски град – образованието е друга причина за концентрацията на хора от цялата страна в София. Студентски град е мястото, където се събират най-голямо количество младежи и студенти. Тези младежи и студенти в повечето случаи за първи път са далеч от дома и своите родители. И едно от основните неща, които им липсват, е домашната кухня. В случай, че не се справят особено добре с готварството, им остава вариантът да си поръчат доставка на храна. Никак не е изненадващо, че сред регионите в София, на територията на които се извършват най-много доставки на храна, е именно Студентски град.
  4. Доставка на храна в София:Интензивно ежедневие – като цяло ежедневието на живеещите в София, независимо дали учат или работят, е доста интензивно. Блъсканицата по централните улици, чакането на обществения транспорт, опашките по магазини и най-различни институции водят до загуба на ценно време и понякога дори прекалена забързаност. В подобна ситуация често хората няма как да отделят време за готвене или пък за посещение на заведение за хранене. Спасението за тях е услугата „Доставка на храна“, благодарение на която любимите ястия сами пристигат при тях.

Преимуществата на доставката на храна в София от пицария Mamma Mia   

 

Доставка на храна софия 2

Доставка на храна софия - Поръчайте от нас!

Доставка на храна в София от пицария „Mamma Mia“: Отлично покритие – с услугата си за доставка на храна пицария Mamma Mia покрива по-голямата част от територията на град София. Изключение правят само някои от най-крайните квартали. На страницата ни Доставка можете да проверите точно в кои райони на София доставяме храна. Ако не сте сигурни дали вашият дом или офис се намират в посочените райони в София с покритие на услугата ни за доставка на храна,свържете се с нас посредством посочените на страницата телефони.  

Доставка на храна в София от пицария „Mamma Mia“: На линия всеки ден – услугата ни за доставка на храна на територията на София е достъпна през абсолютно всеки един ден от седмицата. Работното ни време от понеделник до събота е 11:00 – 22:30 часа. А в неделя осъществяваме доставка на храна в отделните райони на София от 12:00 до 22:30 часа. Така че независимо дали искате да похапнете нещо вкусно в рамките на работния си ден или пък да си поръчате доставка на храна до вашия дом през уикенда, пицария Mamma Mia е насреща да ви помогне.

Доставка на храна в София от пицария „Mamma Mia“:Специални оферти – залагайки на услугата на пицария Mamma Mia за доставка на храна в София, вие можете да се възползвате от редица специални предложения. При поръчка за доставка например на повече от три пици или пък на три пици, комбинирани с друга храна, ви се приспадат 15% от цялата сметка. А ако стойността на поръчаната от вас храна надхвърля 25 лв, получавате безплатно бутилка Кока – Кола 1.250 мл.

Пицария Mamma Mia – най-добрият избор за вас, когато се нуждаете от доставка на храна на територията на София!

 

 

 

Защо услугата „Доставка на храна“ набира все по-голяма популярност в София?
Преимуществата на доставката на храна в София от пицария Mamma Mia