• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 02 981 2727
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Franchise Expo 2014

През далечната 1994 г. открихме своя първи обект и през тези вече 20 години непрекъснато се развиваме, разрастваме и утвърждаваме в бранша. Mamma Mia е марка, която е изключително добре позната на пазара и е доказала многократно своето реноме за качество и добро обслужване. Нашият успех се дължи на комбинация от умението ни да поемаме премерени рискове, консервативен подход при развитието на бизнеса, както и благоразумно реинвестиране на привлечените средства. 
 
За 20 години успяхме да се справим с изключително много предизвикателства, да поставим фундаментите на един устойчив и успешен бизнес, който дава своите резултати всеки ден, особено когато видим приятелското и топло отношение по лицата на нашите клиенти.
 
Стремежът ни да продължим се развиваме в страната и чужбина е главната причина да се обърнем към тази уникална форма на дистрибуция на стоки и услуги. Франчайзингът е нужния способ, чрез който Mamma Mia ще продължи да развива своя надежден и успешен бизнес модел.
 
Със стартирането на своя франчайз проект целим масирано развитие на веригата на локално ниво към централни точки в по-големите градове в България, както и в чужбина.