• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 0879 11 33 44
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Доставка

Телефон за доставка   0878 01 33 44 и 0879 11 33 44

Пицария Мама Миа извършва доставки в град София в следните райони:

Цена на ДОСТАВКА за всички райони 2.50лв

 

 

ПРИ ПОРЪЧКА НАД 25лв., ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНО БУТИЛКА КОКА-КОЛА 1.0л.

Работно време

 понеделник - събота

 11:00 - 22:30

 неделя 

 12:00 - 22:30

Доставка на храна София

 

Защо услугата „Доставка на храна“ набира всички по-голяма популярност в София?

 

доставка на храна софия 1
Доставка на храна софия - Качество и вкус

През последните години услугата „Доставка на храна“ става все по-често срещана и предпочитана от масовия потребител в София. В своята същност тя се състои от приготвяне на храна по поръчка и нейна доставка до дома, офиса или друг консултиран от клиента адрес. Какви са причините за цялостния успех на този тип услуги в София? Успехът на доставката на храна в София е свързан най-вече с характеристики на нашата столица и особености в живота и ежедневието на хората, обитаващи територията й. Ето няколко основни фактора, благоприятстващи развитието на доставката на храна в София:

  1. Доставка на храна в София: Достатъчно голям пазар - единствено има нужда да каже, че София е не само столицата, но и най-големият град в България. В сравнение със скорошните данни нейното население вече се приближава 1 300 000 души. Това означава, че наличността е доста голяма, подходяща за различни услуги. Сред въпроси за услугите е и доставката на храна, която е пряко зависима от броя на населението в съответното населено място. Няма как в един малък град или селски фирми, занимаващи се с подобна дейност, да имат успех. В София, въпреки че пазаруването не може да се осъществи само в отделни бизнеси, свържете се с доставката на храна, но и наличието на конкуренция, която дава възможност на клиента да избере най-добрата опция за нуждите и изискванията си.
  2. Доставка на храна в София: Преобладавайте на работещите хора - значителна част от нови жители в София идват тук в търсенето на по-добра работа и възможности за кариерно развитие. Това определено не може да бъде предоставено с много свободно време, което може да ви позволи да прекарвате в кухнята. Поради тази причина предпочитате да заредите доставката на храна за вкъщи. Доставка на храна се използва и до множество фирмени офиси в София. Когато сте затрупани от професионални ангажименти и няма как да излезете извън офиса в София, просто поръчайте доставка на храна на място.
  3. Доставка на храна в София: Студентски град - образование е друга причина за концентрация на хората от цялата страна в София. Студентският град е в близост, където се случва най-голямото количество младежи и студенти. Тези младежи и студенти в случаите за първи път са далеч от дома и своите родители. И едно от най-добрите неща, които им липсват, е домашна кухня. В случай, че не се справяте особено добре с готварството, той остава вариант да поръчате доставка на храна. Никак не е изненадващо, че средните региони в София, на територията, която се извършва най-много доставки на храна, е именно Студентски град.
  4. Доставка на храна в София: Интензивно ежедневие - като цялото ежедневие на живеещите в София, независимо дали е участвало или се развива, е доста интензивно. Блъсканицата по централните улици, чакането на обществения транспорт, опашките в магазини и най-различни институции водят до загуба на ценово време и понятие дори прекалена забързаност. В подобна ситуация често хората не разполагат с отделно време за готвене или за посещение на заведение за хранене. Спасението за тях е услуга „Доставка на храна“, благодарение на това, че любимите ястия сами пристигат при тях.

Преимущества на доставката на храна в София от пицария Mamma Mia   

 

Доставка на храна софия 2

Доставка на храна софия - Поръчайте от нас!

Доставка на храна в София от пицария „Mamma Mia“: Открито покритие - с услуга си за доставка на храна пицария Mamma Mia покрива по-голямата част от територията на град София. Изключването прави само някои от най-крайните квартали. На страницата ни Доставка можете да проверите точно в кои райони в София доставяме храна. Ако не сте сигурни дали вашият дом или офис се намират в посочените райони в София с покритие на услугата, нито за доставка на храна, свържете се с нас чрез посочени на страницата телефони.  

Доставка на храна в София от пицария „Mamma Mia“: На линия всеки ден - услугата не е за доставка на храна на територията на София е достъпна чрез абсолютно всеки един ден от седмицата. Работното ни време от понеделник до събота е 11:00 - 22:30 часа. А в неделя предлагаме доставка на храна в отделни райони в София от 12:00 до 22:30 часа. Така че независимо дали биха могли да похапнат нещо вкусно в рамките на работата на ден или ако искате да поръчате доставка на храна до вашия дом чрез уикенда, пицария Mamma Mia е насреща да ви помогне.

Доставка на храна в София от пицария „Mamma Mia“: Специални оферти - предоставяне на услуга на пицария Mamma Mia за доставка на храна в София, можете да се възползвате от редица специални предложения. По поръчка за доставка например за повече от три пица или за три пица, комбинирани с друга храна, ще добавите 15% от цялата сметка. Ако стойността на поръчката от вашата храна надхвърля 25 лв, получавате безплатно бутилка Кока - Кола 1.250 мл.

Пицария Mamma Mia - най-добрият избор за вас, когато се нуждаете от доставка на храна на територията на София!

 

 

 

Защо услугата „Доставка на храна“ набира всички по-голяма популярност в София?
Предимства на доставката на храна в София от пицария Mamma Mia