• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 0879 11 33 44
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

За нас

Разбери повече за Пицария MammaMia

Пицария Mamma Mia е марка с 25-годишна традиция и смее да твърди, великолепна репутация. Тази репутация не е случайна - за нас се наслаждаваме на питиета, пастата, подправките и автентичните вкусове на стара Италия с повече от религията. и стил, директно почерпили вдъхновение от многобройни си посещения на Апенински полуостров. Някои от тях са били истински изследователски експедиции в търсенето на традиционни, уникални похвати на местни майстори-готвачи И, както и научни училища от нашия приятел Масимо Орио, главен майстор в хотел «Гато Росо» в южния град Таранто, в Апулия, «няма нищо по-хубаво от кухнята на мама - ако търсите единствен съвет, винаги гответе със страст и по домашно, с най-добрите пресни продукти. 

Ние държим на топлотата в отношенията, уюта на изживяването и старателното обслужване

Защото няма нищо по-хубаво от класическата южно италианска кухня в приятелска обстановка, сервирана с внимание към детайла.Гордеем се, че няма просто "клиенти", а съмишленици, които винаги остават с вдъхновение. Ние се стараем да гостуваме в ресторант от веригата „Мамма Миа“, за да го превърнем в автоматично извличане, от което оставяме вкусни спомени - за да можем да ви посрещаме отново и отново. заедно в нашите ресторанти, предлагаме и бързи доставки до вашия дом.Защото никога не забравяме Масимо и неговото «по домашно».

Пицария

Как да изберете подходящата пицария?

Пицарията е място, където всеки може да седне със своето семейство или приятели, и да похапне топла и вкусна пица. Какво обаче е необходимо, за да не бъде това просто стандартно обявяване или вечеря, а едно уникално и запомнящо се преживяване? Интериора и атмосферата, носените във въздуха аромати, наличните изгледи и, разбира се, самата храна. Всеки един от споменатите аспекти е важен, когато става въпрос за посещение на пицария. След това редове ще бъдат представени накратко за фактори и критерии, които трябва да се вземат предвид при избора на конкретна пицария.

Качество на приготвяната храна - съвсем естествено това е първото нещо, което ще се спрем. В крайна сметка основната причина за посещение на пицария се поддържа с желание, за да консумирате любимите си видове пица, нали? Добре е предварително да се уверите, че съответстващата пицария наистина е в състояние да ви предостави качествени и вкусни пици. За целта потърсете повече информация относно пицарията, прегледайте отзивите за нея в интернет пространството, попитайте своите близки и познайте за мнения и препоръки. Допълнителна гаранция за качество би била достатъчно дългата история и присъствие на една пицария на пазара. По принцип в този бранш само и единствено пицарии, които се отличават с отлична кухня и изгодни за клиенти оферти, могат да останат в бизнеса дълги години. 

Разнообразно меню - хубаво е една пицария за предлагане и други ястия освен пици. Представете си случай, в който отидете на пицария в голяма приятелска компания. Някой може да иска да поръча салата или пържени картофи към собствената си пица, а на друг е възможно да въведете съобщение да не му се яде пица, но просто да е прието решение за мнозинството. Неслучайно всички по-популярни напоследък стават заведенията от тип „пицария - ресторант“, където следва с различни видове пици се приготвя и богат набор от други ястия и предястия.

Интериор и атмосфера - вкусната храна е задължително, но не и единствено условие за прекарване на хубави обяви или вечери. От значението е и установеноката и атмосферата в пицарията. Предразполага ли интериорът към отпускане и положителни емоции? Налице ли е необходима чистота и хигиена? Носи ли се във въздуха приятен аромат от прясно приготвяните пици? Има ли възможност за сядане при откриване, ако човек иска да се наслади на слънчевото време? Препоръчваме ви да потвърдите отговора на тези въпроси, преди да се разделите в дадена пицария и да създадете своя поръчка.

Цени - няма как да не обърнем внимание и на цените при избора на пицария. Бихме ви препоръчали да не се измъкнете в никоя от двете крайности спрямо този критерий. Нереално ниските цени са твърде вероятно да означават ниско качество на храната или обслужването в пицарията, което не отговаря на необходимото ниво. Временно се очаква на пазара с наличности и пицарии, които предимно много (и необичайно) завишават своите цени. Старайте се да редактирате преценката за това дали поместените в менюто на дадена пицария цени са реалистични във връзка с храната, атмосферата и всичко друго, което тя предлага (или твърди, че предлага). 

Защо пицария Mamma Mia?

Пицария 1

Пицария - Качество и вкус

Mamma Mia е пицария, разположена в идеалния център в София. Разполага с капацитет от 180 места, 120 от които са на закрито, а останалите 60 - на красива тераса. Направена в италиански стил и предлага разнообразие от пици и различни други ястия, пицария Mamma Mia е способна да върне вашите обяви или вечери в едно неповторимо преживяване. Ето защо да заложите на пицария Mamma Mia:

Пицария Mamma Mia: Богат опит и традиции в бранша - когато търсите пицария с богат опит и традиции в бранша, Mamma Mia безспорно е най-добрият избор за вас. Вече от 25 години сме на пазара, предлагаме на клиентите си само и единствено най-доброто от услугите на пица и италианската кухня. На всеки 6 месеца обновяваме менюто в съответствие със сезона и непрекъснато променяме изискванията и вкусовете на клиентите. Определено отношение към клиента и цялостното преживяване, което може да се предостави, освен с вкусна храна, има основни фактори за това питие Mamma Mia не само да е на пазара толкова години, но и да продължи да се развива и разраства. 

Пицария Mamma Mia: По нещо за всеки - и като споменахме менюто на пицария Mamma Mia, в действителност може да се намери по нещо за всеки. Освен богато разнообразие от класически пици и пици сандвичи, ние предлагаме и други традиционни италиански храни като паста и ризото, както и широка гама от основните ястия, предястия и десерти. Независимо какво точно ви се хапва в конкретния ден или вечер, елате в пицария Mamma Mia и ние ще ви предоставим. 

Пицария Mamma Mia: Най-доброто съотношение между качество и цена - ценете в пицария Mamma Mia със средни за бранша. Ние сме се поставили, за да намерим първоначални нива на цените, които не позволяват да се предостави на клиента максимално високо качество и същевременно да отговарят на финансовите възможности на стандартния потребител у нас. 

Пицария Mamma Mia: Приятна атмосфера - едно от най-добрите предимства, на която пицарията Mamma Mia дава, е приятна атмосфера, позволява на клиента да се отпусне и да се наслади напълно в вкусната храна. Навсякъде се използва страхотен аромат от прясно приготвени пици и ястия, традиционни италиански подправки и сосове. Освен това можете да изберете да изберете къде да се отделите, като се отчитат изискванията и предпочитанията. Градината и някои кътчета в самата пицария са запазена територия за хора, които обичат да се хранят на тишина и спокойствие. Разполагаме също с изящна открита тераса с 60 места, предлагайки перфектен изглед към църквата „Свети Седмочисленици“.  

Пицария Mamma Mia: Специални предложения - в пицария Mamma Mia непрекъснато има налични специални предложения, от които можете да се възползвате. Ако дойдете в приятелска компания и поръчате повече от три пика (или ако три пика в комбинация с друга храна), ще получите 15% от влизането в цялата сметка. При стойност на поръчката, надхвърляща 25 лв., След като на клиента се предлага безплатно бутилка Кока - Кола 1 л.

Елате в пицарията Mamma Mia и се наслаждавайте на вкусна храна, перфектно обслужване и страхотна атмосфера! 

 

Пицария

Как да изберете подходящата пицария?

Защо пицария Mamma Mia?