• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 0879 11 33 44
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Блог

Храна за вкъщиМарт
20

Храна за вкъщи

Какви са преимуществата от поръчването на храна за вкъщи?

Все повече хора в днешно време избират услугата „Храна за вкъщи“. И това е напълно естествена тенденция. Ежедневието на съвременния човек е доста интензивно, натоварено и изпълнено с най-различни ангажименти от личен и професионален характер. В подобна обстановка често е трудно да се намери време за приготвяне на обяда или вечерята. Възможността да си поръчате прясно приготвена храна за вкъщи обаче напълно разрешава така описания проблем. Ето преимуществата от залагането на услугата „Храна за вкъщи“:

Храна за вкъщи 1
Храна за вкъщи -  Бързо, лесно и вкусно

 

Храна за вкъщи: Спестяване на време – на първо място, залагайки на храна за вкъщи, вие си спестявате време. Вместо да прекарвате часове наред в кухнята, приготвяйки нещо вкусно за вас и вашето семейство, можете  просто да се обадите на подходящ ресторант или заведение за хранене, и да направите своята поръчка. След това ще имате възможност спокойно да се заемете с останалите си задачи и задължения за деня, докато други се грижат за приготвянето на вашата храна и доставянето й до дома или офиса ви.

Храна за вкъщи: Спестяване на усилия – когато се приберете у дома след дълъг и изтощителен работен ден, вероятно последната дейност, с която ще ви се занимава, е готвенето. Благодарение на услугата „Храна за вкъщи“ няма да ви се налага да го правите. На място ще получите любимите си ястия и ще можете веднага да седнете на масата и да им се насладите. Какво по-хубаво от това?

Храна за вкъщи: Отлично приготвяне – готвенето е занимание, което не се отдава толкова добре на всеки. Ако то не е ваша сила, колкото и да се стараете, едва ли ще получите желания от вас резултат. Това обаче по никакъв начин не ви пречи да консумирате вкусни и отлично приготвени ястия. Нужно е само да изберете правилния ресторант или заведение за хранене, в които желаните от вас специалитети ще бъдат приготвени от професионалисти в сферата, така че да задоволят всичките ви сетива.

 

Кои групи потребители най-често се възползват от услугата „Храна за вкъщи“?

Храна за вкъщи може да си поръча абсолютно всеки, но все пак има няколко групи потребители, които го правят най-често. Вижте кои са тези групи:

 

Храна за вкъщи 3
Храна за вкъщи - Салати
  • услугата „Храна за вкъщи“ за работещи хора – напълно естествено е работещите хора да са основните клиенти на ресторантите и заведенията, предлагащи храна за вкъщи. Те имат най-малко свободно време и съответно няма как да си позволят кой знае колко дълги престои в кухнята. Поръчването на храна за вкъщи е идеалната опция за млади професионалисти, борещи се за кариерно израстване, работещи родители, както и собственици на бизнес, чийто график е запълнен от различни срещи и ангажименти.
  • услугата „Храна за вкъщи“ за ученици и студенти – учениците и студентите са друга група потребители, които се възползват от преимуществата на храната за вкъщи. Последното се отнася в особено голяма степен за тези от тях, които учат в друг град и живеят на общежитие. За първи  път отделени от родителите си, те търсят вкусните ястия, на които са свикнали у дома. Най-подходящият вариант да си ги набавят е чрез използването на услугата „Храна за вкъщи“. Бързо, лесно и удобно – така, както съвременните младежи са свикнали. 
  • услугата „Храна за вкъщи“ за парти маниаци – поставяме в тази група всички хора, които обичат да се забавляват и да се събират в приятелски компании. Ако например сте си поканили гости у дома, но нямате време да сготвите, храната за вкъщи е вашето спасение. Можете да поръчате точно толкова количество, колкото ви трябва, така че апетитът на всички да бъде задоволен и същевременно да не останат прекалено много неща, които да се налага да прибирате впоследствие.
  • услугата „Храна за вкъщи“ за възрастни хора -  възрастните хора също имат нужда от прясна и топла храна. Доставките за вкъщи са отличен начин да си набавят такава, без да полагат абсолютно никакви усилия за целта.

 

Защо да си поръчате храна за вкъщи от пицария Mamma Mia?

 

Mamma Mia е пицария – ресторант, която притежава вече 24-годишен опит на пазара. При нас можете да откриете автентичния вкус на Италия – от пици и паста до традиционни за страната подправки и сосове. Освен уютното заведение, направено в типично италиански стил и интериор, ние предлагаме и доставки на храна за вкъщи. По-надолу в текста ще разберете защо поръчването на храна за вкъщи от Mamma Mia е най-изгодната опция за вас.

 

Храна за вкъщи 2
Храна за вкъщи - Спеациални оферти

Храна за вкъщи от пицария Mamma Mia: Точност и добро покритие – изпълняваме точно и коректно всички направени поръчки за доставка на храна за вкъщи. Доставките се реализират в предварително уговорения с клиента час на заявен от него адрес. Покриваме почти всички райони на София, с изключение на някои крайни квартали. На страницата ни „Доставка“ можете да видите конкретните райони, в които извършваме доставки на храна за вкъщи, както и да откриете телефони за връзка с нас.     

Храна за вкъщи от пицария Mamma Mia: Разнообразно меню – разполагаме с разнообразно меню, което ще задоволи всеки вкус и предпочитание. Класически пици и пици сандвичи, прясна паста и ризото, богата гама от основния ястия и предястия – трябва само да решите какво точно ви се хапва и да направите съответната поръчка. Всички ястия, налични в менюто ни, са достъпни за избор при поръчка на храна за вкъщи.

Храна за вкъщи от пицария Mamma Mia: На линия всеки ден – в който и ден от седмицата да имате нужда от храна за вкъщи, ние от Mamma Mia сме на линия. Работното ни време от понеделник до събота е 11:00 – 22:30 часа. В неделя пък приемаме поръчки за доставка на храна за вкъщи в часовия слот 12:00 – 22:30 часа.

Храна за вкъщи от пицария Mamma Mia: Специални оферти – ние от пицария Mamma Mia предлагаме най-различни специални оферти за своите клиенти, поръчващи храна за вкъщи. Например ако поръчате повече от три пици (или три пици, комбинирани с друга храна за вкъщи), имате право на 15% намаление върху цялата сметка. А в случай, че стойността на поръчката на храна за вкъщи надхвърля 25 лв, ще получите и безплатна бутилка Кока – Кола 1.250 мл.

 

Поръчайте си храна за вкъщи от пицария Mamma Mia и направете своя обяд или вечеря по-бързи, удобни и вкусни от всякога!

 

Какви са преимуществата от поръчването на храна за вкъщи?

Кои групи потребители най-често се възползват от услугата Храна за вкъщи

Защо да си поръчате храна за вкъщи от пицария Mamma Mia?