• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 02 981 2727
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Блог

Лятна почивка във Ваканционно селище СБХ ШкорпиловциЮли
07

Лятна почивка във Ваканционно селище СБХ Шкорпиловци

Ако търсите спокойно място за лятната си почивка на море, на която да изживеете прекрасни летни спомени със семейство или приятели - Ваканционно селище СБХ Шкорпиловци е вашето място.

Базата предлага луксозни бунгала със собствен санитарен възел, разположени в дъбова гора в близост до морето, ресторант с българска кухня и кът за забавления.

 

 

Село Шкорпиловци се намира в Североизточна България в община Долни Чифлик на около 40 км от град Варна. Природата около селцето е една чудесна комбинация от дълги, широки плажни ивици с бистра вода и дива, буйна растителност. Далеч от шума и лудницата на големия град, тук можете да намерите спокойствие и тишина, които ще Ви заредят с много положителна енергия и приятни емоции. Почувствайте красотата и очарованието на ваканционно селище СБХ под магическите звуци на гларуси и чайки, оставяйки парещи следи в пясъка.

 

 

Освен да се потопите в чистото море и да прекарвате време на плажа необезпокоявани на най-голямата плажна ивица в България, можете да се насладите на планинските поляни и дива природа, които предлага мястото.

Районът се характеризира и с минерални извори, които притежават много добри свойства оказващи благоприятно въздействие върху здравето.

Любителите на екстремните преживявания, тук можете да практикуват сърф, уиндсърф, а начинаещите могат да посетят местното кайт училище.

И като стана въпрос за чудесната природа на Шкорпиловци – гората предлага приказни места за разходка, барбекю и тих отдих с вашето семейство и приятели. 

 

 

Грабвайте сака и се заредете с положително настроение, защото тук ви очакват слънчеви дни, уют, спокойствие и вкусна храна, всичко от което се нуждаете за вашата незабравима ваканция.

На e-mail: mammamia@dir.bg, можете да получите пълна информация за всичко, което ви вълнува – настаняване, цени и допълнителни възможности за вашата почивка и спокойствие. Очакваме ви!