• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 0879 11 33 44
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Блог

Пицария СофияМай
16

Пицария София

Пицария София

Защо се увеличава броят на бизнесите от типа „Пицария София“?

Пицария София 1

Пицария София - Качество и вкус

През последните години осезаемо се увеличава броят на бизнесите от типа „Пицария София“. Такива вече могат да се намерят почти навсякъде из града, като всеки един от тях се стреми да изпъкне пред своите конкуренти с качество, цена, разнообразие и други преимущества. Какви са причините за подобно разпространение на бизнесите от типа „Пицария София“? Те са свързани от една страна с чисто демографските характеристики на населението в столицата, а от друга – с адаптацията на представителите на сектора към вкусовете и предпочитанията на съвременния потребител. Вижте малко повече информация за факторите, стоящи зад бума на заведенията тип „Пицария София“:

  1. Пицария София: Демографски причини – няма как да не посочим демографските причини като един от основните фактори за увеличаване броя на заведенията от вида „Пицария София“. Повече от ясно е, че през последните години населението на нашата столица нараства значително и непрекъснато. Има обаче още нещо важно, което трябва да се посочи. Заселващите се са основно млади и активни хора, които търсят по-добри възможности за образование, работа и кариерно развитие. Тези хора обичат да излизат, да се срещат с приятели и да похапват навън. Което прави по-голямата част от тях потенциални клиенти на бизнесите тип „Пицария София“.
  2. Пицария София: Всеки обича пица – да си кажем истината. Почти всеки човек в днешно време, особено сред младежите и тези на средна възраст, обича пица. Популярността в световен мащаб на традиционната италианска храна не подминава и нашата страна. Бизнесите от типа „Пицария София“ предлагат богата и разнообразна гама от пици, способна да задоволи вкусовете и предпочитанията на всеки един потребител. От класически варианти като „Маргарита“ през пици за вегетарианците и веганите до видове за любителите на по-богатата плънка („Калцоне“, „Тоскана“). Така че когато посещавате пицария София, имате възможност да разгледате нейното меню и да си изберете точно пицата, чиито съставки отговарят най-добре на изискванията ви.
  3. Пицария София: Разнообразни менюта – и като заговорихме за менютата на заведенията тип „Пицария София“, те стават все по-разнообразни и покриват очакванията на все по-широк кръг от потребители. Актуални в днешно време са комбинациите между ресторант и пицария София. Освен обичайните пици, комбинираните заведения между ресторант и пицария София предлагат на своите клиенти богат набор от други ястия. Ако влезете в дадено заведение от типа „Пицария София“ с голяма приятелска компания например, е твърде възможно на някой от компанията да не му се яде пица, но просто да се е съобразил с мнението на мнозинството. Когато става въпрос за комбинация между ресторант и пицария София обаче, съответният човек също ще има възможност да поръча нещо според вкуса и предпочитанията си, и да се наслади максимално на храната.
  4. Пицария София: Италианска атмосфера – много заведения от типа „Пицария София“ са успели да създадат традиционната за италианските заведения атмосфера, която е харесвана от потребители по цял свят. В какво се състои традиционната италианска атмосфера? Приятен интериор, носещ усещане за уют и комфорт, топло посрещане като скъп гост и перфектно обслужване. Ако заложите на заведение от типа „Пицария София“, предлагащо подобна атмосфера, със сигурност обядът или вечерята ви ще бъдат наистина уникални и запомнящи се.

Преимуществата, които ще ви предостави Mamma Mia - пицария София

Пицария София 2

Пицария София - Заповядайте при нас!

Mamma Mia е комбинация между ресторант и пицария София и се намира в идеалния център. Разполага с общо 180 места, от които 120 са на закрито, а 60 са разположени на прекрасна тераса с изглед към църквата „Свети Седмочисленици“. Mamma Mia - пицария София е способна да ви предостави не само вкусна и качествена храна, но и едно цялостно изживяване. Ето защо да ни посетите:

Mamma Mia - пицария София: Богата гама от пици – независимо какъв тип пица искате да похапнете, ще я откриете в Mamma Mia - пицария София. Ние предлагаме богата ама от пици, която се обновява на всеки 6 месеца според сезона и променящите се вкусове на потребителите. „Маргарита“, „Вегетариана“, „Горгонзола“, „Капричоза“, „Селска“, „Калцоне“, „Куатро Карне“ и много други. Елате в Mamma Mia - пицария София и ще имате възможност да се насладите на любимата си пица – топла, хрупкава и отлично приготвена.

Mamma Mia - пицария София: Други ястия – както вече казахме, Mamma Mia е комбинация между ресторант и пицария София. Което означава, че тук можете да си поръчате не само пица, но и различни други ястия. Предлагаме традиционна италианска храна, като например прясна паста и ризото. В менюто на Mamma Mia - пицария София са налични също така голямо количество основния ястия, предястия и десерти.

Mamma Mia – пицария София: Оптимална комбинация между качество и цена – в Мamma Mia – пицария София ще откриете оптималната комбинация между качество и цена за този бранш в София. Ние от Mamma Mia – пицария София залагаме на цени, които са достатъчно високи, за да можем да гарантираме на клиента необходимото качество на пицата и включените в нея съставки, и същевременно достатъчно ниски, за да отговорят на финансовите възможности на средностатистическия български потребител.

Mamma Mia - пицария София: Перфектна атмосфера – Mamma Mia – пицария София залага на интериор в италиански стил, който пренася хората буквално по Средиземноморието. Основната ни цел е да предоставим на клиента не просто вкусна храна, а едно цялостно преживяване, което да генерира положителни емоции и да остане в съзнанието му за дълъг период от време. Още влизайки в Mamma Mia - пицария София, ще усетите приятния аромат на приготвяните в момента пици. След това ще имате възможност да си изберете маса в зона, отговаряща най-добре на изискванията и предпочитанията ви. Има кътчета в градината, които са специално подбрани за хората, желаещи да се хранят в уединение и романтична атмосфера. 60 места пък са налични на красивата тераса на Mamma Mia -  пицария София, която гледа към един от най-популярните храмове в столицата – „Свети Седмочисленици“. 

Мamma Mia - пицария София: Специални оферти – в Маmma Mia - пицария София ви очакват редица специални оферти. 15% отстъпка върху сметката можете да получите, ако си поръчате повече от три пици или пък три пици плюс друга храна. А ако поръчката ви е на стойност над 25 лв, имате право и на безплатна бутилка Кока – Кола 1.250 мл. 

Mamma Mia – пицария София - вашето място за вкусно и приятно похапване! 

 

Защо се увеличава броят на бизнесите от типа „Пицария София“?

Преимуществата, които ще ви предостави Mamma Mia - пицария София