• Телефон за доставка: 0878 01 33 44 ; 0879 11 33 44
  • Поръчки се изпълняват от: 11:00ч. - 22:30ч.

Ресторанти Maммa Mиa - ул. Цар Шишман 39

Mamma Mia - Maммa Mиa - ул. Цар Шишман 39

Mamma Mia - Maммa Mиa - ул. Цар Шишман 39

Пицария „Мамма Миа” се намира в центъра на София, на ул.”Цар Иван Шишман” 39 и е с работно време от 11:00 до 24:00 часа. Капацитетът на заведението е 180 места, от които 120 са на закрито, а останалите 60 се намират на терасата, която има изглед към църквата „Свети Седмочисленици”.

Вдъхновени от средиземноморския полъх, желанието ни е да ви пренесем точно там, с невероятен дизайн, средиземноморска храна и всичко това поднесено с перфектно обслужване.

Нашият опитен кулинарен екип ще Ви очарова с добре подбрана комбинация от ястия.  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!.

 

Италиански ресторант в София

Италиански ресторант София 1

Италиански ресторант София - Качество и вкус
 
Какви са преимуществата на един добър италиански ресторант в София? 
 
Италианските ресторанти са на особена почит във всички европейски столици, и София не е изключение от това правило. Защо хората ги харесват толкова? Причините за подобна популярност на италианските ресторанти са много, но са свързани предимно с уникалната и неповторима кухня, култура и атмосфера на Италия. Истината е, че ако някой знае как да си прекарва добре, това са именно италианците. При тях всяко едно ядене е свързано с приятни разговори, разнообразни емоции и забавления. Всеки италиански ресторант, независимо дали се намира в София или който и да било друг град по света, може да пожъне успех, ако усвои традициите на Италия в областта на храненето. Ето няколко причини да заложите именно на италиански ресторант в София:
 
Италиански ресторант в София: Пицата – без никакво съмнение най-популярната храна, която Италия е дала на света, е пицата. В този смисъл всеки надежден италиански ресторант в София би трябвало да предлага голямо разнообразие от пици с необходимото качество и вкусови характеристики. Няма нищо по-хубаво от това да отхапеш от прясно приготвената и хрупкава пица,същевременно усещайки невероятния аромат на добавените в нея традиционни подправки. Съветваме те да избереш италиански ресторант в София, където имаш възможност да виждаш как се приготвят самите пици на пещта, и да долавяш ясно техния аромат още преди да са донесени на масата ти. 
Италиански ресторант в София: Още вкусна храна – освен пицата, един италиански ресторант в София може да ви предложи още редица вкусотии от Апенинския полуостров. Различните видове паста и ризотото са задължителна част от тези вкусотии. Ако италианският ресторант в София, който сте избрали, е наистина надежден и реномиран, всички споменати продукти би трябвало да бъдат съвсем пресни.
Италиански ресторант в София: Виното – всеки добър италиански ресторант в София ще ви предложи към вкусните ястия и чаша качествено вино. Виното е изключително популярна напитка в Италия. Произвежданите там сортове се славят като едни от най-висококачествените такива не само на Европейския континент, но и в целия свят. При посещението си в реномиран италиански ресторант в София би трябвало да имате на разположение избор между бели, червени вина и розета. 
Италиански ресторант в София: Атмосферата – както вече казахме, за италианците традиционният обяд или вечеря не е просто обикновено хранене, а едно изживяване, на което човек се наслаждава максимално. Точно такава трябва да е идеята на всеки италиански ресторант в София и по света. Интериорът и цялостната атмосфера на италианския ресторант е нужно да предлагат на гостите чувство за уют и комфорт, което да им позволи да се отпуснат и да отворят напълно сетивата си. Добрият италиански ресторант в София ще гарантира подходящи условия както за весела приятелска компания, дошла да се смее и забавлява, така и за млади двойки и семейства, търсещи романтична и уединена атмосфера. 
 

За италианския ресторант Mamma Mia 

 
Mamma Mia е перфектната комбинация между пицария и италиански ресторант, намираща се на централно и удобно място в София. Разполага със 180 места, от които 120 са на закрито, а 60 са на изящна тераса с красиви изгледи наоколо. Добре подбраната гама от пици и други ястия от Италия е способна да задоволи всеки вкус и предпочитание. Като един качествен италиански ресторант в София с дълги традиции в бранша, ние се опитваме да пренесем всеки наш посетител в типичната средиземноморска атмосфера с вкусна храна, невероятен дизайн и интериор, и перфектно обслужване. 
 
В Mamma Mia ще откриете всички преимущества на добрия италиански ресторант в София. Многобройните ни посещения на Апенинския полуостров и уроците, дадени ни от нашия добър приятел Масимо Орио (главен майстор в гостилница „Гато Росо“, град Таранто), ни научиха на няколко много важни неща. На първо място, че надеждният италиански ресторант, независимо дали се намира в София или някъде другаде по света, трябва да предлага кухня, максимално близка до домашната. Кухня, в която са издигнати на пиедестал пресните продукти, автентичните рецепти и традиционните подправки.   
 
В допълнение към почти домашната кухня, нашият италиански ресторант в София предоставя гостоприемна атмосфера и перфектно обслужване. Елементи, позволяващи на гостите ни да се почувстват наистина специални и обгрижвани, и да се насладят пълноценно на сервираната им храна. Масимо ни предаде своята философия за същността на италианския ресторант като място, където се събират семейства и приятелски компании, и прекарват незабравими моменти в шеги и забавления. А ние пренесохме тази философия в българската столица София, създавайки италиански ресторант, който оставя вкусни и приятни спомени у всеки посетител. 
 

Mamma Mia – перфектният италиански ресторант в центъра на София 

Италиански ресторант София 2

Италиански ресторант София - Заповядайте при нас!
 
Mamma Mia – перфектният италиански ресторант в центъра на София: Богат опит и традиции – дойде времето, в което и ние от Mamma Mia можем да кажем, че сме носители на традициите и добрите практики на италианските ресторанти. Нашият италиански ресторант в София съществува вече близо 24 години, предлагайки на клиентите си изкушенията на Апенинската кухня. Вкусната храна, приятната атмосфера и качественото обслужване са основа за това Mamma Mia да се превърне в най-реномирания и предпочитан от клиентите в София италиански ресторант. 
 
Mamma Mia – перфектният италиански ресторант в центъра на София: По нещо за всеки – в нашия италиански ресторант в София абсолютно всеки посетител може да открие нещо за вкуса и предпочитанията си. Започвайки от богатата гама от класически пици и пици сандвичи, преминавайки през други традиционни храни от Апенините като паста и ризото, и стигайки до още редица вкусни ястия , предястия и напитки.  
 
Mamma Mia – перфектният италиански ресторант в центъра на София: Доставки до посочен адрес – освен да похапнете в нашия италиански ресторант в центъра на София, имате възможност и да си поръчате доставка на любимата ви храна до дома или офиса. На страницата ни „Доставки“ ще видите точно кои райони в София покриваме с тази услуга.  
 
Mamma Mia – перфектният италиански ресторант в центъра на София: Специални предложения -  избирайки нашия италиански ресторант в София, ще имате възможност да се възползвате от редица специални предложения. При поръчка на над три пици (или на три пици в комбинация с друга храна), ще получите отстъпка от 15% върху своята сметка. А в случай, че съответната сметка е на стойност, по голяма от 25 лв, имате право и на безплатна бутилка Кока-Кола 1.250 мл.
 
Елате в Mamma Mia – перфектният за вас италиански ресторант в София, в който отличната кухня е съчетана с перфектно обслужване и внимание към клиента като към близък приятел!   
 

Италиански ресторант в София

За италианския ресторант Mamma Mia

Mamma Mia – перфектният италиански ресторант в центъра на София

360° - Изглед на заведението

image38

Галерия